Safran Çayının Malzemeleri:
- Funda,
- Biberiye,
- Altın otu,
- Ada çayı,
- Mısır püskülü,
- Sinameki,
- Kiraz çöpü,
- Isırgan yaprağı,
- Defneyaprağı,
- Yeşil çay,
- Mate çayı,
- Nane,
- Rezene,
- Narçiçeği,
- Bamya çiçeği,
- Civanperçemi,
- Kuşburnu,
- Papatya,
- Ardıç tohumu.
Evet işte toplam 19 adet bitkiden oluşan bir karışım.
Bu formülün şimdide uygulanışına geçelim:
Günde 3 kere sabah, öğlen ve akşam olmak üzere bir çay kaşığı safran çayını sıcak suda bekletip için.
Önemli bir nokta 4 saat aralıklar da içilmeli.
Sağlıkla kalın.
Labels
- BESİNLERİN FAYDALARI (106)
- CİLT BAKIM ÖNERİLERİ (36)
- CİLT SAĞLIĞI (27)
- DAN ÖNERİLER (16)
- DR İBRAHİM SARAÇOGLUNDAN ÖNERİLER (10)
- DİYET (4)
- DİYET ÖNERİLERİ (50)
- FAYDALI BESİNLER (44)
- GÜZELLİK (21)
- GÜZELLİK ÖNERİLERİ (39)
- OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ (6)
- SEYİHAT (8)
- SUNA DUMAN KAYA (9)
- TATLI TARİFLERİ (7)
- YEMEK TARİFLERİ (11)
- ŞEMS ASLAN (17)
Safran çayı
Etiketler: BESİNLERİN FAYDALARI, FAYDALI BESİNLER, safran çayı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder