E vitamini biyolojik bir antioksidandır. Atardamar hastalıkları, sinir sistemi, endokrin bezleri, kaslar ve üreme organlarının fonksiyonları için önemli ve kanser için etkili bir silahtır. Sebzelerde özellikle soya, mısır, ıspanak, sıvı bitkisel yağlarda özellikle fındık yağı, buğday tohumu, fındık, badem, ayçiçeği çekirdeği, yumurta ve tere yağında vardır.+
Labels
- BESİNLERİN FAYDALARI (106)
- CİLT BAKIM ÖNERİLERİ (36)
- CİLT SAĞLIĞI (27)
- DAN ÖNERİLER (16)
- DR İBRAHİM SARAÇOGLUNDAN ÖNERİLER (10)
- DİYET (4)
- DİYET ÖNERİLERİ (50)
- FAYDALI BESİNLER (44)
- GÜZELLİK (21)
- GÜZELLİK ÖNERİLERİ (39)
- OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ (6)
- SEYİHAT (8)
- SUNA DUMAN KAYA (9)
- TATLI TARİFLERİ (7)
- YEMEK TARİFLERİ (11)
- ŞEMS ASLAN (17)
0 yorum:
Yorum Gönder