Malzemeler:
Pandispanya hamuru, 1 çay bardağı kızılcık marmelatı
Pandispanya hamuru, 1 çay bardağı kızılcık marmelatı
İÇ MALZEME İÇİN: 2 paket kremşanti, 1.5 su bardağı süt, 1 paket vanilyalı puding, 2 su bardağı süt, 4-5 muz

Hazırlanışı:
Pandispanya hamurunu hazırlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. 185 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Fırından çıkardığınız kekin kağıtlı kısmı yukarVanilyalı pudingi 2 su bardağı süt ile pişirip soğumaya bırakın. Kremşantılerı 1.5 su bardağı süt ile koyulaşıncaya kadar çırpın. Pudinge ilave ederek 1 dakika daha çırpın. Kelepçeli kek kalıbının çemberini pasta tabağına yerleştirin. Rulo dilimleri çemberin etrafına ve tabanına dizin. Kremanın yansını kalıbın içine aktarın. Muzları doğramadan bütün olarak dizin. Kremanın kalanını üzerine ilave edip buzdolabında 1 gece bekletin. En üste dövülmüş fındık serpiştirin. Kızılcık ve nane yapraklanyla süsleyip servis yapın.ıda kalacak şekilde temiz bir mutfak bezine ters çevirin ve rulo yaparak soğumaya bırakın. Soğuyunca ruloyu açıp üzerine kızılcık marmelatı sürerek sıkıca sarın. Bir parmak kalınlığında dilimleyin
0 yorum:
Yorum Gönder