Malzemeler
taze fasulyesoya fasulyesi4-5 tane mantar2 adet kereviz1 adet marul1 adet limonsıvı yağbibertuz
Yapılışı
Marulu, kerevizi ve haşlanmış mantarları iyice yıkayıp minik minik doğrayın.
Taze fasulyeleri diri kalacak şekilde haşladıktan sonra onları da aynı biçimde küçük küçük doğrayın.
Tüm malzemeyi salata kasesine koyun. Soya fasulyesini de küçük küçük doğrayıp ilave edin. Limon, yağ, tuz ve biberle hazırladığınız sosu üzerine döküp, servis yapın
Labels
- BESİNLERİN FAYDALARI (106)
- CİLT BAKIM ÖNERİLERİ (36)
- CİLT SAĞLIĞI (27)
- DAN ÖNERİLER (16)
- DR İBRAHİM SARAÇOGLUNDAN ÖNERİLER (10)
- DİYET (4)
- DİYET ÖNERİLERİ (50)
- FAYDALI BESİNLER (44)
- GÜZELLİK (21)
- GÜZELLİK ÖNERİLERİ (39)
- OKTAY USTA YEMEK TARİFLERİ (6)
- SEYİHAT (8)
- SUNA DUMAN KAYA (9)
- TATLI TARİFLERİ (7)
- YEMEK TARİFLERİ (11)
- ŞEMS ASLAN (17)
ÇİN SALATASI
Etiketler: ÇİN SALATASI, YEMEK TARİFLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder